Lantmännen maskin säger upp avtalet med Hill och Olby,

Vi fick igår beskedet att Lantmännen säger upp avtalet med Ranaverken, tillverkare utav Hill- och Olbyspridaren och tar in en belgisk leverantör. Vi tycker detta är tråkigt men fortsätter precis som vanligt med tillverkning av våra produkter mitt på Varaslätten för att serva svenska bönder. Det är ingen ko på isen och det mesta kommer fortsätta som vanligt!

Du som är ägare av en Hill eller Olby behöver inte vara orolig, vi kommer ge dig samma effektiva service som innan och vi kommer finnas kvar i många år framöver. Ranaverken har förutom ett ben i lantbruket även ett ben i stålbyggnadsindustrin som väger tungt. Vi är ett framgångsrikt företag som omsätter ca 300 miljoner och med våra 110 anställda och 60 år i bagaget står vi stadigt även när vindarna blåser.

Denna förändring väljer vi att se som en möjlighet där nya dörrar öppnas. Vi återkommer om detta inom kort. Har du frågor eller funderingar kring dina produkter kontaktar du tills vidare vår säljare Henrik på 070-548 49 94 så hjälper han dig!

Ha en fin dag!