Komfort utan krusiduller

 

Manövrera hydrauliken genom en knapptryckning. Oavsett vilken manöverdosa du väljer styr du enkelt alla vagnens funktioner bekvämt ifrån förarhytten. T.ex. funktioner som lastning och omrörning, dosering eller varför inte låsning av boggi. Med det medföljande ramfästet placeras manöverlådan ut efter eget tycke i hytten. Tack vare det smidiga ramfästet flyttar du även enkelt utrustningen mellan olika traktorer.

H1 – BAS

Är grunden för de olika el-hydraulika alternativen som tillhandahålls. Med en manöverbox med vippströmbrytare får man alla funktioner som behövs för att smidigt manövrera lastningskran och ramp. Hydrauliken tillåter att endast en funktion i taget får manövreras. Detta uppvägs dock av hög tillförlitlighet och servicegrad i hydraulsystemet.

H2 – Pro

Det här är en robust manöverdosa med tryckknappar, tydlig text och pilar som visar funktionsriktning. Manöverdosans chassi är byggt i aluminium och ytan är av vädertåligt material. Försedd med inbyggd säkring och kabel till tankvagn.

Flödesmätare

Datorn styr doseringen via tankvagnens hydraulik som med en hydraulkolv kontrollerar inställningen på 3-vägsventilen. Information samlas löpande från flödesmätaren och hastighetsgivaren, datorn kan därmed beräkna och ställa in hydraulkolven, därmed säkras ett jämnt flöde till spridaren. Som maskinförare behöver man bara ange önskad dosering som m3/ha. Doseringsändring under drift sköts enkelt.

 

H2 – Pro

H1 – Bas

Flödesmätare

Nerladdningar

Följ oss på sociala medier

BESÖKSADRESS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48-49
534 92 TRÅVAD

POSTADRESS

Ranaverken AB
Box133
534 23 VARA

KONTAKT

Tel: 0512-292 38
Fax: 0512-202 05
info@olbyspridaren.se